Kontakt os

Har du spørgsmål til CADÒ eller ønsker du at vi kontakter dig?

Email

cado@cadolivibalance.dk

Skriv til CADÒ

Telefon

Ring til Dorte på 2395 4949

Addresse

Himmelbjerggården

Himmelbjergvej 11

8680 Ry

Det særlige ved CADÒ og vores forløb med medarbejdere, der er ramt af stress / depression er, at vi har fokus på det hele menneske. En medarbejder får ikke nødvendigvis kun stress på grund af alt for meget arbejde. Ofte ligger der andre ting bag, som den enkelte ikke kender til eller ser.

Ved at gå bagom selve stress-oplevelsen kan vi afdække de egentlige årsager. Igennem et tilpasset forløb, kan medarbejderen få mulighed for at ændre på nogle dybereliggende mekanismer. Det vil betyde, at vedkommende kan stå stærkere og mere afbalanceret i forhold til at møde hverdagens fremtidige udfordringer. Hermed kan risikoen for tilbagefald mindskes væsentligt. 

Behovet er større end nogensinde

Behovet for støtte i- og forebyggelse af stress er stigende i nutidens Danmark.

Der er støt stigning i antallet af mennesker, der sygemeldes i kortere eller længere perioder på grund af stress og depression. Iflg. WHO vil stress og depression være den største sygdomsfaktor i verden i år 2020.

Når en person bliver sygemeldt med stress (og ofte deraf kommende depression), er det en stor belastning, både økonomisk, familiemæssigt og menneskeligt.

Samtidig er det en stor udfordring for virksomheden, der udover det rent økonomiske tab, også skal have en eventuel midlertidig medarbejder lært op i en funktion i sygdomsperioden.

Der er brug for støtte fra virksomhedens side, og mange virksomhedsledere er ikke ”klædt på til”, hvordan de skal og kan støtte en medarbejder bedst muligt, når stress-sygemeldingen først er en realitet.

Vores tilbud til et menneske ramt af depression/stress, kan være med til at sikre, at den enkelte føler sig støttet og hjulpet, at han/hun får de nødvendige redskaber til at komme på fode igen og i sidste ende – tilbage i arbejde som en stærkere og mere klar ”ressource” for en virksomhed/samfundet.

Samtidig kan det enkelte menneske få en oplevelse af, at ”systemet” har en oprigtig interesse i at hjælpe og støtte, da der i pakken er indlagt møde med virksomhedslederen eller eventuel jobkonsulent. Her kan vi bidrage med viden og informationer om stress/depression, mekanismer, hvordan man som leder kan støtte og hjælpe samt hvad man IKKE skal gøre, når en person er ramt. 

Scanning af virksomhed
Lad os scanne virksomheden for stress
Læs mere
Sygemeldte medarbejdere?
Læs om vores tilbud til medarbejdere ramt af stress
Læs mere
Forebyg stress
Vi kan hjælpe jer med at forebygge stress
Ja tak

Hvem står bag CADÒ

Psykoterapeut, kropsterapeut og coach

Dorte Eldrup

Psykoterapeut, kropsterapeut og coach

Læs mere her om Dorte

Stresscoach, Mindfulness-instruktør, og Systemisk coach

Gertrud Rostgaard

Stresscoach, Mindfulness-instruktør, og Systemisk coach

Læs mere om Gertrud

Master Coach, ACT Coach og Vocal Coach

Bjarke Rasmussen

Master Coach, ACT Coach og Vocal Coach

Læs mere om Bjarke

Psykoterapeut, Coach og Familieopstiller

Christence Kalf

Psykoterapeut, Coach og Familieopstiller

Læs mere om Christence

Lad os holde kontakten

Facebook

Mød os på facebook

Ses på facebook

LinkedIn

Tilføj os på LinkedIn

Kig ind på LinkedIn

Instagram

Ses vi på Instagram?

Instagram

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Skriv til os