Kontakt os

Har du spørgsmål til CADÒ eller ønsker du at vi kontakter dig?

Email

cado@cadolivibalance.dk

Skriv til CADÒ

Telefon

Ring til Dorte på 2395 4949

Addresse

Himmelbjerggården

Himmelbjergvej 11

8680 Ry

Christence nytMit navn er Christence Kalf, jeg er uddannet Psykoterapeut, coach og Systemisk Familieopstiller.

Når vi rammes af stress, er vores første tanke bare at blive raske så hurtigt som muligt, så vi kan komme tilbage til det liv vi kender.

Men hvis vi blindt går tilbage i ”samme rille”, uden at få kigget på, hvilke faktorer der udløste stress symptomerne, eller hvilke faktorer, der var medvirkende til at fastholde os i den stressede tilstand, så vil vi højst sandsynligt blive ramt af stress igen, hvilket mange desværre også oplever.

Jeg hjælper dig til at anskue dine stress symptomer, som et kærligt ”vink med en vognstang”, som noget der kalder på at blive kigget på og revurderet i dit liv. Du møder mig i forløbet, hvor jeg faciliterer Systemisk Opstilling.

Systemisk Opstilling er en metode, der er udviklet i Tyskland og som anvendes til at forløse og frisætte både privatpersoner, men også i virksomheder, til organisationsudvikling og konflikthåndtering.

Jeg tager udgangspunkt i det symptom som du kommer med, det kan være stress, angst eller følelsen af at have svært ved at sige fra. I opstillingen arbejder vi med at bringe orden i de dele af systemet, som er ude af balance. Jeg faciliterer gennem gruppeopstilling og hjælper de indsigter frem, som kan være svære at gennemskue gennem normal coaching eller andet dybere arbejde med sig selv.

Du vil opleve at få klarhed over dine mønstre, gennem Systemisk Opstilling og mulighed for at slippe de forviklinger, som du måske er blevet bærer af, enten i din organisation, eller i din familie.

 

Hvem står bag CADÒ

Indehaver af CADÒ, Psykoterapeut og coach

Dorte Eldrup

Indehaver af CADÒ, Psykoterapeut og coach

Læs om Dorte

Stresscoach og Mindfulnessinstruktør

Gertrud Rostgaard

Stresscoach og Mindfulnessinstruktør

Læs om Gertrud

Master Coach, ACT Coach og Vocal Coach

Bjarke Rasmussen

Master Coach, ACT Coach og Vocal Coach

Læs om Bjarke

Psykoterapeut, Coach og Systemisk familieopstiller

Christence Kalf

Psykoterapeut, Coach og Systemisk familieopstiller

Læs om Christence